Saturday, May 15, 2010

Roadtrip del 5

Vi spenderade 4 dagar på Koh Chang. Dagarna var fulla av avkoppling, galna äventyr, god mat, öl och många skratt. Vädret visade sig från sin bästa sida, riktigt soligt och bara regn på morgonen ena dagen. Vi besökte många olika stränder och andra ställen på ön. Smidigt att bara hoppa in i bilen och dra vidare, skadar ju inte att Took Taa skötte en hel av körningen på ön, då kunde jag passa på att få koppla av med några öl :)

Ena dagen åkte vi upp till en View Point. Ön som ni kan se på bilden heter Koh Man Nai, vi fick ett ryck och kollade upp om man kunde gå över eller simma. Information vi fick var att det går att gå över till ön, men tidigt på morgonen. Nu var klockan 12.30 och vi skulle behöva simma en bra bit, men det var inget som stoppade oss. Iväg stack vi medan Took Taa satt i bilen och väntade :) Första biten var lugn, gick att gå en bra bit, men sedan blev botten så stenig att man var tvungen att simma, efter ett tag var det för djupt också. Jag kommer inte ihåg hur lång tid det tog, men jag tyckte det gick rätt smidigt iallafall.

Plats på ön och stranden, så mötte vi 4 personer och som hade tagit sig dit med kanot. De bara skrattade åt vårat äventyr. Vi stannade ca 1 timme på ön, eftersom vi hade blivit informerade att vattnet skulle stiga ytterligare vid 15.00 och att det skulle blåsa upp. Vägen tillbaka var betydligt jobbigare, fick kämpa emot vågorna på ett helt annat sätt. Om man inte tog i, var man helt plötsligt på väg i helt fel riktning. Väl tillbaka på Koh Chang var vi alla rejät utmattade.... särskillt Roger, trodde AIFs fotboll spelare hade bättre kondition än så, visserligen var det la ett antal år sedan du spelade! :)

No comments: