Friday, May 07, 2010

Roadtrip Del 2

Nästa dag var vi uppe tidigt, hann även med ett snabb dopp i havet innan vi åkte till Ban Phe och tog båten över till Koh Samed. Vi lämnade bilen i Ban Phe och tog bara med ooss lite ombyten som vi stoppade i en liten ryggsäck.

Vi anlände till Koh Samed runt 10.30, vi hyrde 2 motorcyklar precis där vi gick iland, vilket visade sig vara ett lyckokasst. När vi körde mot där folk betalar inträde till ön, släppte de bara igenom oss, eftersom vi inte hade någon packning, så trodde dem att vi allaredan hade varit på ön någon dag och redan betalt avgiften :)

Vi stannade på Ao Tub Tim, Tub Tim resort. Vi stack direkt iväg med hojarna och körde runt på ön. Ni som har varit på Koh Samed vet säkert hur dåliga grusvägarna kan vara. Jag körde en hoj och Jessica den andra med Roger hängande där bak. Hon gjorde ett grymt jobb...inte lätt vill jag lova. Vi körde så långt söder över man kan komma på ön. Det blev ett antal stop bad stop på vägen, bla vid min favorit strand Ao Wai.

På kvällen åts det god mat, bbq och annat gott. En och annan öl och whiskey slank det också ner. Kvällen slutade på Naga bar, tror fortfarade stället hette så. Happy hour med Flip the coin... med lite tur så fick vi 3 cocktails gratis och 4 öl för halva priset.

2 comments:

Brian said...

Michael, jag kommer sluta läsa din blogg när det regnar här hemma.

Michael said...

hahaha....du få komma och hälsa på snart!