Saturday, May 08, 2010

Bara för en kväll

Ikväll önskar jag att jag kunde befinna mig i Göteborg, bara för några timmar. Kult bandet Page spelar live igen efter 10 års tystnad och ett nytt album väntas komma ut i Maj. Jag glömmer aldrig avslutnings spelning på SAMA, en riktig klassisker!
Men jag får la nöja mig med att lyssna på deras skivor. Min favorit skiva med dem är Glad, kom ut 1995 och är full med härlig synthpop. Just nu spelas låten Dom går hem...jag undrar om polarna är på konserten ikväll? Här är deras senaste singel "Ett S.O.S"

8 comments:

Pelle Albertsson said...
This comment has been removed by the author.
Pelle Albertsson said...

Nix pix, det blev inget Page. Skandal!!! Stefan var bortrest, Haase hade föräldrarvård, men jag hade köpt biljett själv. Planerat in med hotell 300 meter ifrån Storan vid Avenyn. Och så gick jag och fick spysjuka och feber natten till fredag! Hade jag ångerst när det drog ihop sig till insläpp i Götet vid 22tiden eller??? Bara att hoppas att det kommer fler tillfällen, låten är ju bra!!!

Michael said...

Fy fasen var trist! det kommer säkert fler tillfällen i och med det nya albumet.

Totte said...

Tja, sjukt kul att läsa blogg om Thailand och bli glatt överaskad av Code 64 och Page, kan inte bli bättre.

Polarn ska vara förband till Page 28 maj i sthlm så kan ju alltid passa på att se dem då (jag kommer lätt se dem)

Duktigt skönt me klassiker, grymt kul och trilla in i ett gäng videor

Läser bloggar om Thai då jag och sambo under en tid funderat på att faktiskt flytta dit.

Keep up the good work man

//Totte

harensjo said...

Coolt, vilket band spelar forband? Onskar jag kunde var hemma for att se dem spela. Deras avslutnings spelning pa SAMA var en riktig klassiker. Den glommer jag aldrig.

Det ar nagot jag saknar....ga pa konserter och njuta av harlig synth musik. Jag har lokal engelsk pub, som faktsikt spelar lite schysst musik bla Mesh, Apoptygma Berzerk m.m. givetvis ar det jag som har gett dem musiken, men det funkar faktiskt inga klagomal an.

Vart funderar ni pa att flytta till?

Tack for att du laser bloggen! :)
Michael

Totte said...

Hej

Som planen ser ut nu så kommer vi åka i början av Januari till Lanta för att studera. Jag kommer läsa IT och min sambo friskvård på distans

Visiontalk har jag för mig min polares band heter som lirar som förband. Vilka dem andra är har jag inte riktigt koll på

Har blivit bjuden på Gröna Lund på fredag, givetvis samtidigt som Page lirar så vet inte hur jag ska göra.
Mustach spelar på Grönan och vi känner sångaren så tanken var att vara där när dem avslutar sin turne och sedan gå ut med bandet och ta en bit mat

Vi vet fortfarande inte Alls om vi verkligen kommer att få tummen ur och faktiskt flytta. Känns som det är Så otroligt mycket frågor och funderingar. Vart bor du nu? Kan vi räkna med ditt stöd och support om vi bestämmer oss för att flytta ;)

Har själv varit farligt länge inom synthsvängen, dessvärre missat SAMA men varit på mycket annat gott som jag inte ångrar en sekund. Som Front 242 på univeristetet i sthlm, vart ett gäng gånger på Tivoli i Köpenhamn (och då till och med blivit bjudna på förfest i lund med Hoffman och Bengtsson och grabbarna :))

harensjo said...

Var ocksa uppe i stockholm nagra ganger, bla pa Stockholms synthfestival, Tinitus m.m. Tivoli, darifran har jag goda minnen. Forst over till Helsingor och dricka lite ol, sedan harliga band pa Tivoli. Kommer ihag att jag sag Welle Erball forsta gangen dar. Rational youth gjorde en grym spelning.

Jag bor visserligen valdigt langt fran Koh Lanta, men jag kan vara support pa avstand Jag bor i en stad som heter Nakhon Ratchasima, ligger ca 3 timmar nordost om Bangkok. :) Jag har 2 kompisar som bor i Bangkok som pluggar pa distans. Funkar alla tiders, galler bara att ta tag i det, latt att glomma bort pluggnadet nar det finns sa mycket roligt runtomkring.

Totte said...

Tja,

Ville bara tipsa dig om polarns ena band "Strangel" lite hårdare än Vision Talk jag nämnt tidigare.

http://www.strangelmusic.com/index.html

Han har nu även gjort om låten S.O.S ihop med Eddie, ev. Kommer den släppas inom kort (Eddie gillade den skarpt)

Ha de king!

//Christian