Monday, March 15, 2010

Fredags nöje

Fredagen började med ett litet snabbt besök på min skola för att sedan bege oss till vattenfallet Ched Sao Noi i Saraburi. Det tog lite längre tid än vanligt pga all polis kontroller på vägen. Det var 4 stycken stora kontroller på vägen till Saraburi. Vägarna var fyllda av av lastbilar där folk stod med röda flaggor på flaken. Jag orkar inte gå in på den politiska situationen här i landet, det finns många andra bloggare som gör ett kanon jobb med rapportering om vad som händer.

Väl framme vid vattenfallet köpte vi grillad fisk, Som Tam, kyckling, sticky rice, öl m.m. Vi hade en kanon eftermiddag fylld med go mat och många skratt. Vattnet var riktigt kyligt till en början, men det var så jäkla skönt att svalka sig. Vi hade 38 grader i Fredags. Jag var lite orolig att det skulle vara dåligt med vatten i vattenfallet, men det var perfekt och inte speciellt mycket folk heller vilket var skönt.

Efter några timmar där åkte tillbaka till Korat, men det hanns även med ett stop på restaurangen Suan Muang Porn där det njöts av öl och några cocktails. Kvällenn avslutade på ett mycket trevligt sätt. Jag och Roger gick Barnana och Took taa och Jessica stack till U-Bar, sedan möttes vi upp här hemma runt 04.00.

No comments: