Saturday, November 28, 2009

Tillbaka

Ja då var jag tillbaka, tror aldrig jag har haft ett sådant lång blogg uppehåll. En av anledningarna att min laptop är paj och att vi har flyttat in i en ny byggnad på jobbet och internet har varit helt kasst, men nu ska det bli bättring.

Så vad har hänt i Korat. En hel del faktiskt, får ta det bitvis. Det öppnades upp en Italiensk pizzeria ca 1 minut med hoj från mitt hus. Ägaren kommer från Rom och har byggt en sten ugn utanför pizzerian. pizzorna kostade 150 baht för en riktigt stor pizza. Desvärre, varade stället inte speciellt länge, ägaren hade la inte välrden bästa tålamod, så nu ska han flytta till Pattaya och prova lyckan där. Enligt honom var jag var hans bästa kund, blev nog 3 besök i veckan i nästan en månad! :)

Just nu pågår en BBQ festuival i Korat. Mitt i centrum finns det mängde av minitält där olika restauranger visar upp sin mat. Jag gjorde ett besök hos Chez Andy igår. Jag åt potatis sallad och biff stek för 50 baht! Det är ett sätt för att promota deras restaurang. Själva festivalen pågår tills imorgon.

1 comment:

Anonymous said...

Mumsigt!
Jag åkte själv 3 timmar för att äta potatismos när jag bodde i Thailand. Jösses vilken nojja man får på viss mat!

Kram syster