Monday, September 21, 2009

Bonanza

Det var en riktig härlig helg, kunde behövas efter en riktigt jobbig arbets vecka. I Lördags kom 2 kompisar från Bangkok och hämtade oss i Korat. Vi stack iväg till Bonanza som ligger i närheten av Khao Yai, där Honda höll en stor stor festival. Det fanns massor av olika aktiviteter och vid 17.00 började en stor konsert. Band som spelade var bl Big ass, Modern Dog m.f

Vi parkerad bilen och gick runt på området. Det såldes mängder av mat och andra prylar. Vi passade på att köpa lite mat och begav oss tillbaka till bilen. Där dukade upp på flaket och njöt av whiskey och god mat. Området fylldes ganska snabbt av bilar och bussar. Folk pratade om 20.000 människor men jag vet inte säkert. Platsen var helt perfekt, med bergen runt omkring.

Vid 17.00 drog vi till scen området. Vi fick visa upp ett SMS, där det stod att vi fick komma in gratis. Took Taa och Som hade fixat det för några veckor sedan. Väl inne tog vi oss framåt scenen, det var packat med folk. Jag som älskar att gå på konserter i Sverige känner mig lite kluven här. Samtidigt som jag vill vara långt framme, så känner jag mite lite dum. Det är synd om det som hamnar bakom mig, de ser ju inte speciellt mycket. Hemma i Sverige är det ju inte så stor skillnad på längden.

Modern Dog bjöd på en riktigt bra konsert liksom Big ass. Folk hoppade runt och röjde på riktigt bra. Vi stannade till 23.00 för att sedan bege oss tillbaka till Korat. Många tältade, jag var tvungen att udnervisa på Söndags morgon, gissa om jag var trött.

No comments: