Monday, August 17, 2009

Söndagen

Igår var jag själv hemma hela eftermiddagen, så jag blev utråkad och bestämde mig att ta hojen och köra iväg ut på landet. Efter ca 2 timmar ute med hojen sved det om armarna och det var dags att sticka tillbaka. Nu har jag fått en sådan där underbar Lance Armstrong sol bränna! :) Det är så himla skönt att köra runt bland ris fällten. Allt är så tyst och lugnt. Just nu, är allt så där härligt grönt!

4 comments:

peppan said...

Hej
Jag ska åka som volentär i 4 veckor till singburi undrar bra om det är i närheten av där du arbetar. För vad jag förstår arbetar du på en skola, är den thailänsk?
Christina
www.grandmother.blogg.se

Anonymous said...

Härlig bild!!!
Det är en mäktig grön färg..risgrönt! Hade en gång en gäst som sa att det bara fanns en grön färg, hahha, då hade han nog inte varit på ett risfält!

Ha en skön vecka!
Syster

Michael said...

Nja, det ligger inte sa himla nara drygt 2 timmar skulle jag gissa. Yep, jag jobbar pa en Thailandsk skola och storm trivs. Har du nagra fragor sa ar det bara att fraga pa.

Fotavtryck i Asien said...

Gjorde en liknande tur för ett par dar sen, älskar risfälten just nu och att ta motorcyklen är något helt annat än bilen..