Sunday, April 06, 2008

En liten tur

Igår eftermiddag hade vi inget direkt planerat så vi tog bilen och körde iväg. Inget direkt mål så vi började köra mot Pak Tong Chai. Vi gjorde ett stop på vägen och inhandlade lite mat. Vi stannade oxå och hälsade på 2 av mina thai kompisar på vägen. Efter 1 timmes tjötande var det dags att röra på sig igen. Nu bar det av mot Lam Phra Phloeng Dam Här hade vi en liten picknick. Vädret var helt ok, en del mörka moln kom in snabbt, men det höll uppe hela tiden. Vi satt här ute i ca 3 timmar innan det var dax för att bege oss tillbaka.

En liten skön tur, alltid gott att komma iväg lite och slappna av.


4 comments:

Fotavtryck i Asien said...

Du hittar som vanligt en massa härliga platser.

Lite avis på ditt semesterresande i Thailand.

Arsenal verkar fullständigt hopplösa.
Men hoppet stpr till Hv, nu måste ju till o m du blivit lite smålandspatriot igen...ut mot Linköping. Du måste vara rasande..vad som helst är ju bättre än LHC..hehe

harensjo said...

Hahaha.....nja, vet i tusan om jag har blivit smalands patriot for det. Det varsta att de flesta av mina polare haller ju pa HV sa jag har inte haft det speciellt latt.

Arsenal, satt uppe och tittade pa champions league... knackande, sa manga chanser som de hade. Ligan ar ju kord, sa nu far hoppet sta till Champions league.

Det galler att passa pa att bege sig ut lite :)

Ann said...

bor du där Nakhon satchasima med din fru?är det varm?jag tycker om din bloggg:)

Michael said...

ja, jag bor har i Korat sedan 5 ar tillbaka. Det borjar vli riktigt varmt men snart ar det ju Song Kran da blir man ju svalkad,