Sunday, March 16, 2008

Vilken helg

Känns nästan som jag kunde behöva en helg bara för att vila upp mig efter den här helgen. Det är tur att det inte händer så ofta, men ibland kan det bara riktigt kul. Det börjades i Fredags, skolan hade en liten fest för Engelska lärarna på restaurangen Rabien gaew (stavning?). Vi var la där frammåt 20.00 sedan drog några av oss vidare till en annan restaurang som heter TeeNee Korat. Kvällen avslutades på George and Dragon, var hemma runt 01.30.

Lördagen var en riktig höjdare. Min granne har just fått till ökning i familjen. De fick en son den här gången, det skulle ju givetvis firas. Så runt 12.00 åkte vi ut till en restaurangen och satt och njöt av det fina vädret, maten, ölen m.m. Vi var ca 10 personer så det hölls igång ordentligt. Vi åkte hemåt runt 17.00 för att fortsätta festen hemma med lite grillning och fotboll.De flesta gav upp runt 22.00, men jag åkte vidare hem till PeeNai och satt och festade där till 02.00.

Vaknade upp och tro det eller ej, jag mådde alla tiders. Som jag nämnde innan så har sommaren verkligen kommit till Korat. Idag vid middags tid hade vi 39 grader. Så jag och Took Taa bestämde oss för att bege oss till ett vatten fall för att svalka oss lite. Took Taas syster och hennes dotter var här så det hängde med liksom mina polare Taa och Dodo. Det var riktigt svalt och skönt i vattnet.

Kom precis hem och klockan är 19.20 tror det är dax för lite mat. Hoppas alla har haft en härlig helg.

No comments: