Wednesday, March 12, 2008

Onsdags kväll

Idag hade vi avslutnings fest för min klass. Alla eleverna, föräldrarna, jag och min thai lärar kollega var och åt på en härlig restaurang som heter Laap. Precis som maträtten Laap, vilket givetvis var deras specialitet. De ville att jag skulle fortsätta undervisa klassen nästa året oxå, men det går desvärre inte.

Ikväll flyger Niall till London. Vi hann med allt som vi skulle innan han stack iväg. Tanken är nu att han ska fixa ett möte med lite folk där och spela upp våra låtar och en låt som George allaredan har sjungt in på, men aldrig släppts. Med den och våra andra låtar ser det ganska ljust ut.

Annars har det inte hänt så mycket. Took Taa är i Khao Yai idag tills på Fredag. Skolan hon jobbar på, håller ett läger där för eleverna. De ville att jag skulle åka dit imorgon kväll, men jag känner inte riktigt för det. Får se hur det blir.

1 comment:

Anonymous said...

Är musikbranschen tillräckligt observant när de kommer över bra låtar kommer vi få höra din musik bombadera varje radiostation i framtiden...men ibland betvivlar jag...jag menar..Christer Sjögren i Melodifestivalen..är det det som folk vill ha..vett i sjutton om ni får producerat några låtar..i varje fall i Sverige !!! :) kram syster