Tuesday, March 18, 2008

Fan vad ont!

Just nu ligger jag i sängen och helst av allt vill jag inte röra mig en cm. Jag har så ont i ryggen att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Det hände i skolan i dag. Jag höll på att med lite aktiviter när det plötsligt gick som nålar genom ryggen på mig. Jag gick hela dagen med en grym smärta, men det går ganska bra så länge jag går eller rör på mig. Men sätter jag mig ner och sedan försöker resa mig så är smärtan enorm.

Som det känns nu så är det inte ryggraden, utan typ rygg musklerna som sträckt sig eller något. Tanken är att jag ska åka till sjukhuset nu och kolla upp det. De kan säkert inte göra något, utan lär la ge mig lite tabletter, men jag har lovat Took Taa att jag inte ska vara så envis. Förra gången så tyckte jag inte det var lönt att åka till sjukhuset efter motorcykel olyckan, hade lite ont i handen men inte mycket mer. Senare på natten var smärtan något djävulsk. Slutade med att vi åkte in till sjukhuset 03.00 och kollade upp handen, mycket riktigt så var handen bruten på 2 ställen.

2 comments:

TV de LCD said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

Anonymous said...

Hörredu min käre bror, nu tar du emot lite sjukvårdskunnande tycker jag. Ryggen ska man inte leka med... kram syster