Saturday, February 23, 2008

En bra helg

Ytterligare en vecka över. Det är fullt upp varje vecka nu inför slutet av terminen. Det är prov, utställningar m.m Det ska bli riktigt gott att få lite semester när allt är över. I Fredags var jag hemma hos Niall och jobbade lite. Vi har nu 10 stycken låtar som är redo.

Idag tog jag och Took Taa en tur med bilen. Vi hade inget direkt mål utan körde runt lite på må få. Vi hamnade bla på en vindruvs odling, ett besök in en grotta, ett stop vid en sjö och sista stoppet blev Suan Muang Porn Restaurang.

Jag har skrivit om stället ett flertal gånger, ett perfekt ställe att stanna till på för en lunch eller kvälls måltid. Ni kan ta en titt på deras sida. De har både thai mat och västerländsk mat Västerländska maten består mestadels av olika steaks. Sedan har de en specialitet som jag iallafall inte har sett någon annanstans, mycket möjligt att det finns men tror inte det finns i Korat iallafall. Specialteten är Som Tam gjord på majs istället för papapaya. Mycket gott! kan rekomendras skarpt! Här kommer lite bilder därifrån.No comments: