Monday, March 19, 2007

Nyrakad

Puh, idag är jag rejält trött. Det har varit fullt upp hela helgen, men det är skoj när det händer saker. Det blev ju ett snabb besök i Bua Yai igår. PeeNai ska bli munk för 7 dagar. Själva cermonin vid templet var imorse 05.00, men vi åkte hem igår kväll runt 23.00. Vi var där när han rakade huvudet och festen på kvällen.

På tal om munkar. Took Taa var riktigt förbannade förra veckan. Vi var ute och åt på en resturang vid 15.00. Vid ett bord sitter 4 munkar och äter. För de som inte vet, så har de vissa tider som de får äta. Om jag inte miss minner mig helt, så får de ej äta efter klockan 12.00. Folk stirrade och viskade. Precis innan vi begav oss hem, hörde vi någon som hade ringt och sagt till polisen. Precis när vi hade lämnat resturangen och är på väg hem i bilen, möter vi en polis bil. Jag vet inte hur det slutade, men jag kan bara föreställa mig.

2 comments:

Fotavtryck i Asien said...

sanghan e på väg åt pipan

Maleé said...

Ja dom munkarna låg nog illa till, rätt åt dom. Min man blir ocks ilsk när han ser munkar som inte beter som munkar ska göra! Och det gör man tyvärr rätt ofta numer...