Saturday, March 24, 2007

Grillning

Ojoj, nu är jag riktigt riktigt mätt. Vi har precis grillat, det bjöds bla på fläskfile, revbens spjäll, vit löks bröd, tzatsiki, bakad potatis m.m. Vi hade inga planer för lvällen, så vid 19.00 åkte vi till marknaden och handlade på oss lite god saker.
I veckan ska jag till skatte kontoret här i Korat, roligare platser än så finns det ju att åka till!

Det börjar ju närma sig Song Kran oxå. Det drar ju igång de 13 April. För er som ej vet, så firas det Thailändska nyåret då. Ett stort vattenrig som varar i dagarna 3! Det är utan tvekan en av årets höjdpunkter. Vi firar tillsammans med alla mina thai kompisar mitt inne i staden. Förra året var Stefan här och han fick fick vara med i firandet av Song Kran. Tror jag talar för honom om jag säger att det var 3 riktigt hårda dagar, eller kanske tog första dagen ut sin rätt! hehehe...Det här året får vi även svenskt besök. Min kompis Pelle kommer precis lagom till Song Kran. Jag hoppas du är redo Pelle!5 comments:

Johan said...

Fan, jag är ju för dålig på detta. Grilla. Köpte ju en finfin grill men den har bara blivit använd en gång. På julafton.

Dags för en grillkväll igen känner jag.

harensjo said...

Aldrig fel att grilla! hoppas du far en harlig grill kvall.

Nille said...

Songkran gör Bangkok till en bättre plats och det är det ända bra detta för med sig, i mina ögon. Thailändare åker ju hem till byarna sina. Bor man inte i turistområden råder tvärlugnet.

Songkran kommer jag inte att sakna, det kan jag lova

Fotavtryck i Asien said...

Du här börjar vattenkriget 1 a april till 18e...

Sen går det lite halvtaskigt för löfbergs lila..men skulle ändå vilja slå er i finalen. Det var bittert att tappa ledningen i sista matchen förra året.

Se om vi kan slå Nordirland också..men där håller vi väl på samma lag i vart fall..hehe!??Eller?

harensjo said...

Hahaha.....ja, det ar lite segt nu. Desvarre tror jag det ar kort.
Sverige, ja dar hejar vi pa samma lag. Jakligt trist med en forlust.... kandes onodig.