Monday, February 26, 2007

Det byggs

De håller på att göra om vägarna i staden just nu. Det innebär en jäkla massa köer och ett antal svor dommar. Allt måste ju vara i topp skick för det kommande SEA Games. Visserligen inte förrän i December, men kan vara bra att vara ute i god tid.

Igår var vi hemma hos en av Took Taas klass kompisar. Hon bodde en bra bit ute på landet. Det var tydligen en av hennes kompisars födelsedag, så det var ett stort gäng på plats. Det bjöds på riktigt god mat och för en gångs skull en riktigt god tårta. Jag gillar söt saker, men de Thailändska tårtorna är jag inte så imponerad av, men den här var riktigt god. Inte torr som de flesta brukar vara.

Veckan som kommer, är ganska svettig oxå. När vi väl har klarat av den här veckan, så blir det en transport sträcka till den kommande semestern. Jag går på semester runt den 25 Mars. Sedan väntas 7 veckors betald semester.

6 comments:

Pelle Albertsson said...

7 veckors betald semester!?! "Nä, jag är inte bitter". J*kla lyxlirare. Nä, då allvarligt skojat - kul och säkert välförtjänt ;-)

Här hemma är det vinter. Snöplogarna har gått varma under helgen. Ska förresten också ha betald semester. Åker nämligen till Göteborg på torsdag eftermiddag. Bortamatch mot Warta!!!

Harensjo said...

Tjena pelle
Hahhaha....tycker jag har gjort mig fortjant av det nu. Har varit jakligt mycket pa sistone.
Jag foljer ASK, ar inne och kikar pa deras hemsida lite da och da.
Ska du inte ta och komma ner och halsa pa!? Forresten har du hort en grupp som heter Rupesh Cartel....lite schysst ny synth musik. Tankte jag skulle lagga upp en video med dem har snart.

Maleé said...

Thailändsk tårta är ingen höjdare! Dom är ofta väldigt små, man tänker: hur ska den räcka? Men när man sitter där och tuggar på den torra, extremt söta tårtbiten förstår man att det inte behövs så stora bitar :-)

Nille said...

Jag håller med er - de Thailändska tårtorna är inte mycket att hänga i granen. Jag kan förstå att många väljer att köra tårtkrig med den istället för att äta den...

Harensjo said...

Hahaha...Nille, jag haller med dig. Den blir det mer nytta da!

Svenne Farang said...

Håller med er fullständigt. Kommer ihåg en gång jag kom till en fest, då fick jag en bit tårta på en talrik i ena handen och sen fick jag en öl i den andra handen! Välkommen! Tack, det ska bli gott. Usch, vilken läbbig kombination det var :).